A la ville de...

Barcelona és bona si la bossa sona, i sinó sona també ho és.

Jordi Hereu, pensant amb el futur de Barcelona i de Catalunya, fa poc va mostrar el seu interés públicament perquè Barcelona (i també Catalunya) pugui optar per la 24a edició dels Jocs Olímpics (d'Hivern! És clar!). D'aquesta manera, Hereu ens demostra que com a alcalde de la gran ciutat vol seguir amb el tàndem que havien engegat Maragall (amb les olimpíades) i Clos (amb el Fòrum 2004). D'aquesta manera serà reconegut (i potser es pensa que idolatrat) per alguna cosa més extraodinària, i no pas un simple alcalde de municipi.

No us enganyaré! A mi això ni em va ni em ve! A mi l'esport no és que sigui la meva devoció. Però tot plegat fa gràcia. Ara que Madrid se li ha desaparegut la "corazonada 2016" i s'ha de vestir de verd (color esperança), a la Catalunya popular (entenent popular per poble i no per un conegut partit) ha nascut l'esperit de superació i competició vers... diguem-ne castella. A hores d'ara el Facebook ha acollit una candidatura popular a través d'un grup "Barcelona 2020". Aquest grup no ha trigat a donar suport a la del 2022. Serà cosa del facebook que el sr Hereu hagi somiat amb una Barcelona olímpica gràcies a ell?

Per la seva banda Lleida està entusiasmadíssima amb el projecte. La Molina i la Masella seran les principals seus de l'esdeveniment (tot i que la part protocolària serà a Barcelona). Quí no s'ho ha pres bé del tot ha estat Aragó. Jaca i Osca també optaven per la mateixa candidatura. Només ens faltava això! Per unes olimpíades estarem de morros amb els veïns (en tot cas més pròxims)? Què diria Ferran el Catòlic de tot això? Podriem considerar Hereu d'oportunista!

Per la seva banda Madrid amb tot això deu estar que s'esmola les dents! Olimpíades i més olimpíades pel conjunt espanyol! Ens tocarà finalment alguna cosa? Madrid encara podrie tenir possiblitat, però nosaltres, la Corona d'Aragó, potser el canvi climàtic ens juga una mala passada!

Es el que tenen els estats plurals! Que tothom va a la seva! Un exemple... a Madrid, sota el nom de Espanya, feien quelcom d'Europa no?

Per cert, no em negareu que els logos populars de la candidatura són originals?

Comentaris

Entrades populars