Fes-te Twiittwer!

Aquest ha estat l'acomiadament que avui m'han llençat (de forma directa!) els sectaristes del Twitter. En comptes de dir-te un "adéu", un "fins la pròxima" o simplement un vagi bé... No! "Fes-te Twitter!" ha estat l'acomiadament que avui he rebut cap a les 12 de la nit al carrer de la Costa, cantonada amb Via Augusta.


Avui us parlaré d'una espècie que està en constant evolució. Una espècie que se'ls anomena twittaires o potser la gent del 2.0. Tenen dos ulls, un cap, dues cames, dos braços... en definitiva tenen l’aparença humana completament. No obstant, vas entrant en el seu terreny i vas descobrint un tarannà, una de fer... que et sorprèn! Un dels tics, a primera vista, és la constant necessitat de treure el mòbil sobre la taula (hi ha qui treu, de tan en tant, el seu portàtil i tot!). Un pensa... Mira deuen estar esperant una trucada, escrivint un SMS o simplement mirar l’hora. Però un s’escama quan el mòbil no deixa de ser utilitzat durant quasi tota la estona, i més quan no hi ha cobertura! Però més tard, un s’adona que el mòbil l’estan utilitzant més que per mirar l’hora.

Sembla ser que tots els membres d’aquesta espècie s'han creat individualment i les xarxes socials els han acabat unint. Els twittaires, després d’haver fet la unió virtual, requereixen de unions humanes. És per això que de tan en tan fan trobades que, he de dir, són força interessants. Un exemple seria el sopar d'avui, una trobada que s'ha anomenat "Micacotweets & Badabeers". Un sopar en el qual jo he assistit amb bastant d’interès. Un sopar que ha vingut presidit per un "No tens Twitter??!!!" I jo... "no, tinc un bloc!" I ells et responen... "Te n'has de fer un eh!" i jo pensant.. "Ja vorem!"

Val a dir que en aquesta trobada no s'ha parlat solament de la generació 2.0. També s'ha parlat de coses, que a la gent badalonina de mena, ens pot interessar. Com ara... Que ens pot quedar de la Capital de la Cultura Catalana?, Què en pensem del Museu del Còmic a la CACI?, o quin nom li posaríem a la famosa Illa Central!

En definitiva, una trobada força interessant. Una trobada, que pot tenir un rerefons twiittaire, però en el fons és més humana del que sembla!

Fins la pròxima!

PD: Ja veuré si me’l faig! Mica en mica. Hem de recordar que les iniciatives neixen de les necessitats personals!

Comentaris

Anna Fuster ha dit…
Molt bé aquesta visió "des de fora"... a la propera a veure si ja és des de dins! :)
ferran_bdn ha dit…
Al principi de l'entrada semblava una crítica destralera cap als que érem a la trobada, però veig que al final no, que ho has arreglat jajajaja

No t'ho prenguis, el que et dèiem, com si fóssim uns bojos que només volem que anar captant a gent per a la nostra "secta", sinó que, un cop ets a Twitter veus tot el coneixement que hi pots trobar, els amics que hi pots fer, tot el que hi pots aprendre... en fi, la informació que tens al teu abast que fins llavors no hauries imaginat mai que t'arribaria.

Te'l faràs si vols, esclar, però si ens permets el consell, fes-te'l i veuràs com no és només una moda o una xorrada passatgera ni una cosa de bojos ;)

Ens veiem!

Entrades populars