El capisme, l'art de negar la llibertat

De nou Beyonce ens sorpren! Si si! La gran cantautora, i polifacetica, nord-americana de r&B continua fent de les seves. Però aquest cop ella no ha mogut ni un dit! Sinó que és el poble que l'ha fa encara més reconeguda, tot i que sorprenentment.

La última ha estat com unes dones fan una imitació del clip Single Ladies disfrassades de clowns (pallasses). La imatge no té desperdici!

http://www.youtube.com/watch?v=ePNWCniwgfo

Es més, qui no recordo aquella adaptació del clip musical Ladies sobre el tema Paco, Paco, Paco original de Encarnita Polo. Si voleu un recordatori de la adaptació visiteu el següent link:

http://www.abc.es/20090315/gente-rock-tops-rocks/paco-paco-rafael-leon-200903150135.html

Us preguntareu... perquè us enllaço una web d'un diari com l'ABC. La resposta és que al Youtube no hi és. No hi és? Però si no pot ser! Hi ha de ser! Al Youtube hi ha de TOT.

Doncs us dirè que Youtube i, dedueixo, que Beyoncé l'han capat. No sabem el perquè pero el Youtube ens diu que: "Este vídeo no está disponible en su país debido a restricciones de copyright." Ja hi som! Un vídeo per riure que teniem, i que tampoc feria a ningú, ens l'han tret.

Darrerament el Youtube s'ha pres la llicència de capar també la veu. Si trobeu videos sense veus i amb un missatge així: "Este video contiene una pista de audio que no ha sido autorizada por WMG. El audio ha sido desactivado." No us extranyeu! És normal! La còpia de dret (Copy Right, popularment) ja ho té això. I això ho dic perquè passes en un dels vídeos de la Cremada del Dimoni 2009. Un muntatge que escenificada amb qualitat el que va ser la passada cremada del dimoni. Ara no té veu i els que fem les coses per amor a l'art ens hem d'aguantar sense el so corresponent. El vídeo és el següent:

http://www.youtube.com/watch?v=PO5dMKh2f0o

Ja ho diuen. La llibertat d'un acaba on comença la de l'altre.

Comentaris

Unknown ha dit…
SGAE... "no hase falta disir nada más!"

Entrades populars